Specifična rješenja

Kako smo kroz dugogodišnje iskustvo dubinski upoznali specifičnosti proizvodnih tvrtki, nudimo 'ključ u ruke' rješenja koja odgovaraju na vaša operativna pitanja i prije nego ste ih postavili. I to uz jednu veliku dodatnu prednost - razumnu cijenu. Jedno od takvih rješenja je Track&Trace sustav za praćenje sljedivosti i efikasnosti u proizvodnji namijenjen srednjim i velikim proizvodnim tvrtkama.

Track&Trace sustav upravljanja sljedivosti materijala i proizvoda u proizvodnji za srednje i velike tvrtke

Srednje i velike proizvodne tvrtke često se nađu pred istim problemom. Kako bi se izborile za svoj dio tržišta i rasle, moraju u svoje procese uložiti znatno više novca i vremena nego što imaju. S druge strane, gube u tržišnoj utakmici ako to ne učine. Kao što znamo, industrija 4.0 ne čeka nikoga!
Ako ste svoju tvrtku prepoznali u ovome, Ecodica Track&Trace sustav je rješenje za vas.
Implementacija ovog rješenja po principu 'ključ u ruke' pruža savršenu priliku za potpunu transformaciju i automatizaciju procesa proizvodnje, a fokusirano je na kontrolu i praćenje tijekova i materijala, poluproizvoda i gotovih proizvoda. Pouzdano, jednostavno i prilagodljivo rješenje može se integrirati u svaki postojeći sustav, a do sad je najviše korišteno i dokazano u jednoj od najzahtjevnijih proizvodnih industrija - automobilskoj.

Rješenje je prilagodljivo vašim potrebama i procesima, a osnovne funkcionalnosti koje nudi jesu:

Prednost ovog rješenja

Prednost ovog rješenja jest što eliminira potrebu zamjene postojećeg ERP sustava, implementira se brže i jednostavnije. Uz to, rado ćemo vas savjetovati pri nabavci hardvera, pri čemu uvijek prednost dajemo open source rješenjima i tako smanjujemo vaš dugoročni trošak (npr. za produženje licenci).